myymäläTV

Hyvin toteutettu Digital Signage -järjestelmä vetää asiakkaita myymälään, vahvistaa yrityksen brändiä ja ennen kaikkea lisää myyntiä. myymälä TV, on täydellinen DS-ratkaisu liiketiloissa tapahtuvaan markkinointiviestintään. Asiakaslähtöinen konsepti on loppuun asti mietitty, ja tavoitteenamme on ollut luoda ratkaisu, jonka hankkiminen ja käyttö on asiakkaallemme mahdollisimman vaivatonta kaikissa vaiheissaan.

myymäläTV-järjestelmä koostuu liiketilaan tyylikkäästi istuvista myymäläTV-näytöistä sekä selainpohjaisesta hallintajärjestelmästä. Asennukset hoidetaan ammattitaidolla, käyttö on mutkatonta ja kattavat tukitoiminnot – huolto ja asiakaspalvelu – varmistavat, että järjestelmä toimii aina. doopilta saa tarvittaessa apua myös sisällöntuotantoon niin, että näytöillä on aina laadukkaan näköistä sisältöä.

myymäläTV ei kuitenkaan ole pelkkä DS-järjestelmä. Se on osa doopin tuottamien retail-ratkaisujen kokonaisuutta. Järjestelmä on laajennettavissa tarpeen mukaan useilla asiointia sujuvoittavilla, myyntiä lisäävillä, sisältöä tuottavilla ja dataa keräävillä ratkaisuilla.

Miksi myymäläTV?

Räätälöitävyys

Kaikki materiaali, ratkaisut ja laitteet ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit valita juuri itsellesi sopivat kokonaisuuden.

Helppo hallinnoida

myymäläTV:seen kuuluu ohjelmisto, jonka kautta järjestelmää hallitaan. Oma, kotimainen palvelinohjelmisto mahdollistaa päivitykset ja ylläpidon verkossa.

Sisällöntuotanto

Laitteiston ja ohjelmiston lisäksi tuotamme myös sisältöä ruuduille. Tuotamme sisältöä asiakkaan aineistosta: mainostoimistotyö, kuvaukset, 3D-mallit, animointi.

Toimiva asiakaspalvelu

myymäläTV-tuotteisiin sisältyvät aina: automaattiasennus, oma huolto, logistiikka, valvonta 24/7, varalaitteet, SLA.

Laajennettavuus

myymäläTV on osa laajempaa kokonaisuutta, Järjestelmää voidaan laajentaa retail-ratkaisuilla, jotka toimivat joko yhdessä tai erikseen.

myymäläTV-järjestelmä ja laitteistot

Toimiva digital signage -järjestelmä koostuu myymälään sijoitettavasta laitteistosta eli myymäläTV-soittimesta ja näytöistä sekä ohjelmistosta, jonka kautta järjestelmää hallitaan. Lisäksi tarvitaan vain sähköä ja nettiyhteys.

Kauttamme aina kuhunkin kohteeseen sopivat ammattinäytöt 24/7-käyttöön: hyllynpäätynäytöt, seinään kiinnitettävät näytöt, toteemit (liikuteltava, lukittava, messuille, tuulikaappiin jne.) ja videoseinäratkaisut.

myymäläTV-laitteisto: myymäläTV-soitin, näytöt, telineet ja kaapelit

Laitteisto

Sähköiset hintalaput

ESL eli Electronic Shelf Label on sähköiseen paperiin perustuva näyttö, jonka sisältöä voidaan vaihtaa etänä.

Hintalappu perustuu ePaper / eInk -teknologiaan, jossa paperin kaltaisessa pinnassa on sähköisesti varattuja mikroskooppisen pieniä palloja ja sähkövirralla pallot saadaan kääntämään joko musta tai valkoinen puoli katsojaa kohden

 • hintatiedot / saatavuus / laitteeseen liittyvät kampanjat saadaan päivittymään automaattisesti
 • helppo asennus, ei tarvita johtojen vetoja
 • toimii hyvin kaikenlaisessa valaistuksessa
 • vie sähköä vain kun kuva päivittyy
 • viiden vuoden kesto paristoille
ESL

Kosketusnäyttö

Vuoronumeroautomaatin kosketusnäytön käyttöliittymä on täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Laitteelle voidaan määrittää myös useita eri jonoja erityyppisiä asiakkaita varten, esimerkiksi kuluttaja- ja yritysasiakkaille omat jononsa. Näyttöön voidaan tuoda muuttuvaa dataa, kuten päivän erikoistarjouksia tai ilmoituksia poikkeavista aukioloajoista.

kosketusnäyttö

Asiakkaan kuitti

Asiakas saa kuitissa vuoronumeron lisäksi tiedon jonon pituudesta. Pitkään jonottaneet asiakkaat voidaan palkita esim. kuittikohtaisilla tarjouksilla.

 
asiakkaankuitti

Asiakaspalvelijan käyttöliittymä

Asiakaspalvelija kirjautuu palvelukäyttöliittymään omalla mobiilipäätelaitteellaan. Käyttöliittymä toimii web-selaimella, eikä erillisten ohjelmien asennus ole siis tarpeen. Kutsunapin painamisen jälkeen vuoronumero ilmestyy sekä määritellyille myymäläTV-näytöille että palvelukäyttöliittymään. Lopuksi voidaan täydentää yksityiskohtaisempia lisätietoja palvelutilanteesta: esimerkiksi käynnin syy tai vaikkapa asiakkaalle tarjottu ratkaisu voidaan tilastoida.

Jonotusdatan seuranta ja raportointi

Järjestelmä kerää jonotusdataa ja mahdollistaa jonotusdatan raportoinnin jopa alle tunnin tarkkuudella. Mikäli useampi jono on aktivoituna, näytetään kaikista jonoista sekä jonokohtaiset datat että kumulatiivinen asiakasmäärä. Järjestelmä raportoi jonotusajoista samassa graafissa vuorojen lukumäärän kanssa, jolloin asiakaspaineen tarkka evaluointi onnistuu helposti.

Koska jokaisella asiakaspalvelijalla on omat käyttäjätunnukset järjestelmään, voidaan keskimääräistä palveluaikaa tai päivittäistä asiakasmäärää seurata käyttäjäkohtaisesti. Käyttäjien / myyjien palvelutapahtumista saadaan myyjäkohtaisesti tarkkaa dataa liiketoiminnan kehittämisen tueksi.

Mahdollisuuksia laidasta laitaan

Interaktiivisten toteutusten kirjo on laaja ja ratkaisut suunnitellaan aina tilaajan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Vuorovaikutteisilla myymäläratkaisuilla asiakas voi esimerkiksi omatoimisesti nopeuttaa asiointiaan tai niiden avulla voidaan luoda kokonaan uutta kysyntää. Interaktiivisuus voi myös synnyttää elämyksiä, jotka rakentavat yrityksen imagoa.

Esimerkkeinä interaktiivisista toteutuksista voidaan mainita erilaisissa tilaisuuksissa olevat kosketusnäytöillä selailtavat kartat, asiakkaan lähestyessä aktivoituvat puhuvat tuote-esittelyt tai vaikkapa interaktiiviset näyteikkunat, joiden sisältöön ja tapahtumiin ohikulkijat voivat itse vaikuttaa.

interaktiivisuus

## Näyttäviä videoita ja tv-mainoksia tuotteistasi – automaattisesti ##

myymäläTV

myymäläTV

Digital signage -järjestelmä koostuu myymäläTV-soittimesta, näytöistä ja hallintajärjestelmästä.

Sähköiset hintalaput

Sähköiset hintalaput

ESL on sähköiseen paperiin perustuva näyttö, jonka sisältöä voidaan vaihtaa etänä.

myymäläTV vuoronumeroautomaatti

myymäläTV vuoronumeroautomaatti

Palveluvuorojen hallintaan asiakaspalvelutilanteessa.

Interaktiiviset toteutukset

Interaktiiviset toteutukset

Vuorovaikutteisia ratkaisuja mm. sujuvampaan asiointiin, lisämyyntiin ja imagon rakennukseen.

adbot

adbot

Näyttäviä videoita ja tv-mainoksia tuotteistasi – automaattisesti

Näin saat myymäläTV:n käyttöösi

 • Suunnittelu

  Kaikki alkaa näyttöjen valinnasta ja niiden sijoittelusta. Autamme paitsi teknisessä suunnittelussa myös siinä, millaista sisältöä missäkin näytössä kannattaa esittää.

 • Toteutus

  Seuraavaksi tuotetaan näytöille sisältöä. Olemme täysverinen mainostoimisto, jonka ammattilaiset hallitsevat niin tekstien ja grafiikoiden kuin rajapintojen ja integraatioidenkin suunnittelun. Luonnollisesti voitte myös itse tuottaa sisällön. Tähän työvaiheeseen kuuluu myös itse järjestelmän asennus ja tekninen toteutus.

 • Sisältö ja hallinta

  doopin omalla, selainpohjaisella hallintaohjelmalla sisältöjen valitseminen ja ajastaminen on helppoa. Yrityksen mainonta ja viestintä on ajan tasalla ja yrityksen asiakkaat nauttivat sujuvasta asioinnista.

 • Ylläpito ja asiakaspalvelu

  Järjestelmä on jatkuvassa valvonnassa vuorokauden ja vuoden ympäri. Järjestelmäpäivitykset hoituvat automaattisesti ja asiakaspalvelumme palvelee kaikissa kysymyksissä. Oma huoltomme varmistaa, että kaikki toimii ja tuo tarvittaessa varalaitteet nopeasti paikalle.

 • Seuranta

  Meiltä saat kaiken suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon, mutta palvelumme ei lopu siihen. Asiakasvirtojen ja tapahtumien seuranta tuottaa mielenkiintoista dataa, josta on liiketoiminnallesi huomattavaa hyötyä. Järjestelmästämme saat kattavat raportit, joiden avulla voit entisestään lisätä myymäläTV:n tehoa.

Onko sinulla jo näytöt ja soittimet valmiina?

Valmiina oleva laitteisto ei ole este myymäläTV:n hankinnalle, sillä järjestelmämme toimii suurella todennäköisyydellä myös siinä ilman tarvetta uusien laitteiden hankkimiselle. myymäläTV toimii myös useiden eri valmistajien laitteista koostuvassa ympäristössä, ja voit hallita sisältöjä yhdellä työkalulla – päätelaitteesta riippumatta. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro millaisessa laiteympäristössä haluaisit myymäläTV:tä käyttää. Kokeneet asentajamme löytävät toimivat ratkaisut ja myymäläTV itsessään on plastinen järjestelmä, joka taipuu moneen asentoon.

Asiakkaidemme mainoksia on esitetty jo:

Meihin luottavat mm.